o knjizi

akustika prostorija

zvučnici

pojačala

spojni kabeli

mjerenja

pitanja i odgovori

sitemap

links

AKUSTIKA PROSTORIJA

ZVUČNICI, POJAČALA I SPOJNI VODOVI

1998 -500 str. - 22x15 cm-250 ilustracija-20 tablica-370 referenci-kazalo-ISBN 953-97685-0-0 UDK 681.84 : 534.84

OPĆENITO O KNJIZI

SPONZORI I TISKARA

KATALOGIZACIJA

SADRŽAJ PREDGOVOR

GDJE SE PRODAJE

RECENZIJE

HIFI

MAJSTOR

SLOBODNA DALMACIJA

SVIJET ELEKTRONIKE

NOVI LIST

BANAK

CROSAT

SVET ELEKTRONIKE

HI FI JOURNAL

NOVI LIST, 16. prosinca, 1998.

VEČERAS PREDSTAVLJANJE KNJIGE OZRENA BILANA

Akustika prostorija

SPLIT (STINA) - U splitskom Multimedijalnom kuiturnom centru (ex Muzej revolucije) večeras u 19 sati bit će predstavljena knjiga diplomiranog inženjera Ozrena Bilana »AKUSTIKA PROSTORIJA - zvučnici, pojačala i spojni vodovi«.

Autor Bilan je poznati i priznati stručnjak iz područja elektroakustike, suradnik brojnih stručno-popularnih časopisa iz ove domene, autor brojnih članaka s temama elektroakustike, multimedije, visoke vjernosti reprodukcije zvuka i računalske znanosti.

Njegova knjiga namijenjena je znalcima u elektroakustici, konstruktorima, projektantima i studentima, ali i svim poklonicima top-end reprodukcijske glazbe.

Na 500 stranica knjige s temama razrađenim u osam cjelina, s brojnim zornim ilustracijama, inženjer Bilan nudi zanimljivo štivo i za profesionalce i za amatere koji se iz hobija bave visokom vjernošću reprodukcije zvuka, bilo kao slušatelji - diskofili, ili amateri konstruktori. U knjizi će pronaći obilje korisnih informacija i uputa za poboljšanje i rekonstrukciju postojećih sustava reprodukcije ili akustike prostorija.

| Home Hr | Site Map Hr | English | Contact Us |