AudioLogs Lab
O nas
Smo tim glasbenikov,akustikov,producentov in inženirjev zvoka, ki sodelujemo pri skupnih projektih že dolga leta. Svoje ustvarjanje smo začeli v mali sobici, z nekaj analognimi klaviaturami,samplerjem iz leta 1989, mixerjem na elektronke, predvsem pa z veseljem do ustvarjanja in glasbe.
Začetki dobrih softverskih emulatorjev in plug-in programov segajo v leto 1996, takrat smo tudi mi začeli uporabljati to tehnologijo.Leta 1997 smo tako ugotovili, da je tedanji novi izdelek švedskih programerjev naravnost vrhunski, vendar smo ga bolj masovno lahko začeli uporabljati šele leta 2001,saj prej hardverska oprema tega ni omogoèala.
Do sedaj smo sodelovali pri številnih projektih sinteze zvoka in pripravi novih izdelkov in vsak nov dan nam predstavlja nov izziv.

Ker vemo, kako pomembna je vrhunska obdelava zvoka in slike, smo se osredotočili na mastering-finalizacijo zvoka in montažo pri video projektih, izvajamo pa še številne druge storitve s tega področja.
Ker imamo v podjetju AudioLogs oddelek razvoja,uporabljamo studio tudi za namene vzorčenja najrazličnejših instrumentov za kasnejše aplikacije ali vgradnjo vzorcev kot dodatek osnovnim MIDI zvokom.
Izdelamo tudi posebne efekte z visoko resolucijo kakovosti na zahtevo naročnika.
Odkar se je pri nas uveljavila multimedia, za svoje stranke izvajamo digitalizacijo in arhiviranje posnetkov z različnih nosilcev.
Studio AudioLogs Lab izvajamo tudi meritve akustičnih elektronskih naprav,za katere so potrebne meritve slišnega dela frekvenčnega spektra.

Copyright 2011 AudioLogs Lab
Jadranska cesta 27
SI-2000 Maribor,Slovenia